Thuis

Jiangsu Handian Biotechnology Co., Ltd.

Bedrijfprofiel

Jiangsu Handian Biotechnology INC is een vermeld bedrijf in Nanjing-stad, China. Wij hebben gewerkt aan de ontwikkeling en de productie van gezondheidszorgsupplementen meer dan 19 jaar. Wij werden gecreeerd door een fusie van origineel Nanjing-Natuurlijke voedingco., vult de gezondheidszorg van de Farmaceutische Universiteit van Ltd en van China fabriek aan. Met sterke die van de productenonderzoek en ontwikkeling capaciteit en productiecapaciteit op de technische kracht van de Farmaceutische Universiteit van China wordt gebaseerd, is Handian een belangrijke fabrikant van gezondheidszorgsupplementen in China.

 

Wij bezitten de installatie van een totaal van 20.000 vierkante meters met meer dan 54 machines en productielijnen. Wij produceren voedingsgezondheidszorgproducten in diverse soorten doseringsvormen, zoals bruisende tabletten, te kauwen tabletten, kleverig suikergoed, poeder, capsules, enz. Wij doen OEM voor Watsons, het Bemannen, enz. Onze producten zijn populair in Walmart, Watsons en vele apotheken in China.

Wij hebben ons eigen R&D-Centrum, Kwaliteitscontrolecentrum, Op de markt brengend Centrum, Internationaal Handelscentrum, enz., die de integratie van de gehele de industrieketen realiseren van globale grondstoffenselectie, digitale integratie van afgewerkt productverwerking, het volledige automatische bottelen, internationale gestandaardiseerde kwaliteitscontrole aan farmaceutische de productiebasis van het rang(i) verpakkingsmateriaal. Wij hebben HACCP, ISO22000, FDA, enz. overgegaan.

 

Ons bedrijf heeft aan binnenlandse en internationale tentoonstellingen zoals de de Invoer en de Uitvoermarkt van China, VitaFoods, SIAL INTERFOOD INDONESIË, Wereldvoedsel Moskou, SIAL Parijs, enz. deelgenomen. Door deze tentoonstellingen, hebben wij een meer intuïtief inzicht in de huidige wereldmarktvraag, dan levensonderhoud die onze formules, technologieën, enz. verbeteren om hoog te maken - kwaliteit en populaire producten. Wat meer, de rente van onze klanten van de productenwinst van over de hele wereld door onze goede smaak en kwaliteit is. Ons bedrijf heeft vruchtbare resultaten in deze tentoonstellingen, bereikt en diepgaande uitwisselingen met kopers van vele landen en bereikte relevante samenwerkingsbedoelingen geleid.

 

Als één van de grootste contractfabrikant in de wereld, heten wij u welkom oprecht om ons bij ons aan te sluiten om meer samenwerking in de komende toekomst te bereiken.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

1993-Handian begon het onderzoek en de ontwikkeling van diverse types van tabletten, poeder, capsules, enz.

1998-Handian wordt het eerste binnenlandse onderzoek en de ontwikkeling en productie van de bruisende tabletten van de voedselrang.

2002-Handian won de eretitel van de High-tech Onderneming van Nanjing. Handian combineert de bedrijfszakenontwikkeling met het e-commerceplatform en publiceerde de producten op de online opslag. Het bedrijf ging QS en ISO 22000 over.

2010-Handian heeft OEM de dienst voor meer dan 5.000 klanten verleend. Deze Klanten omvatten Watsons, het Bemannen en anderen. Tegelijkertijd, erfte het bedrijf al productietechnologie van de Fabriek van de Gezondheidsproducten van China Farmaceutische Universitaire.

2013-Handian ontwikkelde met succes kleverig suikergoed en ontwikkelde honderden kleverige suikergoedformuleringen. In hetzelfde jaar, ontwikkelde het bedrijf zijn eigen merk: Koele Vita, Gelukkige Beer, Youxin, enz. De producten van deze merken begonnen om in Walmart, Carrefour, Watsons en veel andere apotheken en supermarkten worden verkocht.

2016-Handian ging met succes de FDA-certificatie over, en heeft zeven reeksen meer dan 300 verscheidenheden voor een verscheidenheid van mensen ontwikkeld.                   De bruisende tablettenreeks hield belangrijk zijn binnenlandse tegenhangers met zijn hoge en stabiele kwaliteit.

2017-Handian werd vermeld op Nieuwe OTC-Markt en verkreeg een aantal uitvindingsoctrooien. Het bedrijf is de bevindende directeurseenheid van Jiangsu-de Veiligheidsvereniging van de Voedselproductie geworden. Tegelijkertijd, won het de eretitels van van Nanjing Beroemde Van de consument het Vertrouwensproducten van het Merkproducten en.

de 2018-fabriek van Handian behandelt een gebied van 12.000 vierkante meters, de workshop van de 100.000 niveaureiniging, en heeft veelvoudige automatische productielijnen. Met ongeveer 200 werknemers, en een R&D-team van 15 mensen, heeft het meer dan 6.000 recepten ontwikkeld en 17 nationale octrooien gewonnen.

2019-na 26 jaar van regelmatige ontwikkeling, is Handian een gediversifieerde onderneming in het onderzoeken, productie, en marketing geworden. Momenteel, heeft onze fabriek de capaciteit om 800.000 tabletten per dag, 600.000 zakken van poeder, en 10 ton van kleverig suikergoed te produceren.

Jiangsu Handian Biotechnology Co., Ltd. Jiangsu Handian Biotechnology Co., Ltd. Jiangsu Handian Biotechnology Co., Ltd. Jiangsu Handian Biotechnology Co., Ltd. Jiangsu Handian Biotechnology Co., Ltd. Jiangsu Handian Biotechnology Co., Ltd. Jiangsu Handian Biotechnology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Koele Vita

Aantal werknemers : 200~400

Jaarlijkse omzet : 13000000-16000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Te kauwen Calcium Gummies voor verkoop Van goede kwaliteit Te kauwen Calcium Gummies voor verkoop